Sundial Garden Rooms | Feels like home...

SUNDIAL GARDEN ROOMS

Sundial Garden Rooms svojom elegancijom daje potpuno novu dimenziju turističke usluge. Smještene su u urbanom dijelu Zagreba u tradicionalnoj zagrebačkoj kući izgrađenoj 1938., a potpuno preuređenoj 2016. U svojoj ponudi imamo 10 komfornih i moderno opremljenih soba, recepciju, predvorje, unutarnju terasu, vanjsku terasu okruženu zelenilom i borovima, parking, besplatan Wifi. Interijer objekta je minimalistički i sofisticiran, s moderno dizajniranim namještajem i retro pojedinostima. Ljubazno i profesionalno osoblje svojim individualnim pristupom osigurava opuštenu atmosferu u kojoj ćete se osjećati kao kod kuće. Sundial Garden Rooms– spoj domaćeg i elegantnog!

SMJEŠTAJ

Smirujući tonovi i nijanse pastelnih boja pružaju ugodan i jedinstven osjećaj koji garantira odmor nakon putovanja. Sundial Garden raspolaže sa 8 comfort i 2 superior sobe. Sve sobe su opremljene udobnim i komfornim krevetima, elegantnim kupaonicama, mini barom, klima uređajem, radnim stolovima, sefom, telefonom, LED TV-om, Wifi-em.

LOKACIJA

Sundial Garden je smješten u južnom dijelu Zagreba, udaljen 6 kilometara od izlaza na autocestu A1, 14 kilometara od Zračne luke „Zagreb“, 6 kilometara od Autobusnog kolodvora i 5 kilometara od Glavnog kolodvora. Izvrsna povezanost sa gradskim prijevozom dokazuje činjenica da se hotel nalazi svega nekoliko koraka od autobusne i tramvajske stanice.

U BLIZINI SUNDIAL GARDEN-a

Arena Zagreb – najveća sportska arena u Hrvatskoj. Zbog svoje ljepote i funkcionalnosti postala je mjesto gdje se održavaju koncerti svjetskih glazbenika i održavaju velike sportske manifestacije.

Arena Centar – najmoderniji trgovačko-zabavni centar smjestio se uz Arenu Zagreb. Nudi mnoštvo modnih brandova, supermarketa, bogatu gastronomsku ponudu, barove te razne zabavne sadržaje.

Zagrebački Velesajam – tvrtka koja organizira gospodarske izložbe ili sajamske priredbe, ujedno i mjesto za održavanje međunarodnih izložbi.

Avenue Mall Zagreb – shopping centar smješten u blizini Zagrebačkog velesajma nudi pregršt trgovačko-zabavnih sadržaja.

Muzej suvremene umjetnosti (MSU) – muzej utemeljen s ciljem dokumentiranja i promoviranja suvremene umjetnosti.

Jezero Jarun – športsko-rekreacijski centar koji nudi brojne kafiće, restorane, noćne klubove, sportska društva, sportske terene. I mjesto za opuštanje , sport i zabavu.

Bundek – športsko-rekreacijski centar koji nudi boravak u prirodi, te različite vrste rekreacije i odmora uz šetnju, roštiljanje, sunčanje i ribolov.